Om oss

Vi gör din nystart möjlig


Om Nystart Finans

Nystart Finans Sverige AB är ett finansbolag som erbjuder dig Nystartlånet – ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos oss går vi tillsammans igenom din ekonomi, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din ekonomiska situation.

Vår bedömning baseras på en mängd fakta och uppgifter och till skillnad från många andra aktörer hänger vi inte upp oss på om du skulle ha någon betalningsanmärkning eller många förfrågningar i din kreditupplysning. Vi ser långsiktigt på vårt kundförhållande och har därför ett belöningssystem för dig som sköter dina betalningar.

Hör av dig till oss idag

Vi svarar på dina frågor mellan mån-tors 09.00-19.00, fre 09.00-17.00

Kundomdömen

Nystart finans är ett företag som drivs av entreprenörer, finansiärer och erfarna kreditspecialister. Vi står under Finansinspektionens tillsyn.

Klagomål

Nystart Finans är väldigt måna om att du som kund får en bra upplevelse. Om du känner dig missnöjd med vår tjänst eller har något klagomål vill vi att du kontaktar vår klagomålsansvarig via brev, e-post eller telefon.

Brev:
"Klagomålsansvarig Nystart Finans AB”
Box 5281
102 46 Stockholm
Telefon:
08-410 203 04

Om du efter omprövning av vår klagomålsansvarige fortfarande inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN), telefon 08-508 860 00, e-post arn@arn.se, Box 174, 101 23 Stockholm.

Du kan även kontakta Konsumenternas Bank- och finansbyrå som erbjuder kostnadsfri vägledning, telefon 08-22 58 00

Info om GDPR